Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vad fotókon pózol az idős díva

Vad fotókon pózol az idős díva

Liza Minnelli egyre kevesebbet tűnik fel a médiában, ám most egy Rihannát idéző képsorozattal ad életjelt magáról.

A LOVE magazin igazi kuriózum a divatlapok sorában, az általában botrányos és perverz címlapjaik pedig óriási sikernek örvendenek. A legújabb szám azonban szakít a hagyományokkal, ugyanis a vezető képsorozat Liza Minnelliről készült. A hatvanöt éves dívát pedig mégsem lehetett levetkőztetni. Bár az sem lett volna meglepő, hiszen a fotókat Terry Richardson készítette, akinek kamerája előtt Mihalik Enikő és Kate Moss úgy dobja le a ruháját, mintha kötelező lenne. De azért Liza pózolása sem hétköznapi, hála a bőrszerelésnek és a bilincsnek, amit ráaggattak.

A Rihannásra sikeredett fotósorozatban azonban mégsem bíztak annyira a szerkesztők, hogy a címlapra is kitegyék. Inkább a filmes és a modellszakma nyolc feltörekvő, óriási ígéretét pakolták ki, akiket egytől-egyik rémisztő porcelánbabává alakítottak. Pedig Lizán ehhez a koncepcióhoz még a sminkeseknek se kellett volna sokat dolgozniuk, mivel ő már évekkel korábban elvégeztette magán ezt az átalakítást a plasztika sebészénél.

Címkék: Liza Minnelli

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.