Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Augusztus 08. 18:10, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Utolsó pillanatban mentette meg a rendőr a veszprémi fiatalt

Utolsó pillanatban mentette meg a rendőr a veszprémi fiatalt

Véget akart vetni életének egy fiatal Veszprémben.

Szombat délután, nem sokkal 3 óra előtt Rencsevics Mihály főtörzsőrmester éppen járőrszolgálatát teljesítette, amikor észrevette, hogy Veszprémben a Szent István Völgyhídnál egy férfi a kerítés mellett ácsorgott, majd azon átmászva a mélybe akart ugrani. A járőr a rendőrautóval azonnal vészfékezett, a kerítéshez rohant és visszahúzta a fiatalembert a korláton belülre.

Az öngyilkosságra készülő férfi végül elmondta megmentőjének, hogy magánéleti gondjai miatt nem látott más megoldást, ezért akart véget vetni életének. A fiatalt végül a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - írta meg a police.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.