Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. December 18. 14:00, péntek | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/RingoStarr

Új albummal jelentkezik Ringo Starr

Új albummal jelentkezik Ringo Starr

Zoom In címmel új albumot készített Ringo Starr, akinek Paul McCartney, Dave Grohl és Finneas segített a dalok és a felvételek elkészítésében.

Az egykori Beatles együttes dobosa otthonának stúdiójában rögzítette az öt számot tartalmazó albumot a koronavírus-járvány idején, április és október között.

A Universal kiadó fogja megjelentetni márciusban, ám Ringo Starr a YouTube-on a héten bemutatta Here's To The Nights című dalát, amelyet Diane Warren dalszerzővel írt - adta hírül a CCN amerikai hírtelevízió.

Zenésztársa, Paul McCartney is új albummal jelentkezik pénteken. A szintén karanténalbum teljes izoláltságban született az ex-Beetle házi stúdiójában.

A McCartney III című albumon a zenész játszik valamennyi hangszeren és minden dalt ő ad elő. Néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét, ugyanakkor McCartney jövőbe vetett optimizmusát is.

Címkék: album, ringo star, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.