Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 17. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Suri Cruise színésznő lesz

Suri Cruise színésznő lesz

Katie Holmes és Tom Cruise kislányát sok minden érdekli, Katie mégis úgy gondolja, hogy egyszer szülei nyomdokaiba lép, s színésznő lesz.

"Szerintem nagyon sok mindent ki fog próbálni. Remek érzéke van a sportokhoz, énekel és táncol, mégis úgy gondolom, hogy színésznő lesz Suriból." - magyarázta Ketie.

Holmes azt is elárulta, hogy férje nem nagyon hajlik arra, hogy a közeljövőben bővítsék a családot.

"Már így is nagy a család: rengeteg az unokatestvér, és a lányunknak nagyon sok a barátja is. A legfontosabb számunkra az, hogy Suriról gondoskodjunk, s megbizonyosodjunk arról, hogy mindene megvan."

Ha választania kell, Katie kedvenc napja az évben kislánya születésnapja, melyre rendszerint hatalmas bulit szervez a rokonokkal és a barátokkal - na meg rengeteg ajándékkal.
 

STOP

Címkék: cruise

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára