Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa eddig sosem hallott titkot árult el magáról a TV2 Aktív című műsorában. Elmesélte, hogy egyszer csókolózott Gianni Morandival, és főiskolai kirúgására is fény derült.

Csala Zsuzsáért mindig is sokan rajongtak, nem csoda, hogy az egyik alkalommal a Magyarországon vendégeskedő világsztár, Gianni Morandi szeme is megakadt rajta. A híresség, a színész-labdarúgó válogatottban játszott, amikor is Csala Zsuzsa végezte el a kezdőrúgást a pályán. Állítása szerint megbűvölve nézte a világsztárt, mire ő odalépett hozzá és szájon csókolta. A stadion felállva őrjöngött, Zsuzsa pedig úgy érezte, hogy összeesik. 

A beszélgetés során a színésznő azt is elárulta, hogy nem fejezte be a Színművészeti Főiskolát, onnan ugyanis harmadévben kirúgták. Akkoriban az volt a szabály, hogy akit kitesznek a főiskoláról, nem vehetik fel sehová, de neki szerencséje volt és leszerződtették. Azóta is az ország egyik legismertebb színészének számít.

Címkék: csala zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.