Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. December 06. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

A LOPOTT KABÁTBAN MENT VISSZA A HELYSZÍNRE

A LOPOTT KABÁTBAN MENT VISSZA A HELYSZÍNRE

Az egri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a helyi nőt. A sértett hiánytalanul visszakapta értékeit.

Egy 42 éves egri nő a gyanú szerint 2019. november 29-én 18 óra 45 perc körül Egerben, az egyik bevásárlóközpontban jogtalanul hozzáfért egy értékmegőrző szekrényéhez, melyből két kabátot és egy mobiltelefont eltulajdonított. Három nappal később visszament az egyik lopott kabátban a helyszínre, ahol a biztonsági őr felismerte és visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig.
A nyomozók P. Sándornét az Egri Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett, továbbá lefoglalták tőle a lopott ruhákat és a telefont, melyeket 2019. december 3-án visszaadtak a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.